Tassen van leer

De volgende workshop "tassen van leer" heb ik gepland op zaterdag 23 januari.
Er zijn maar 6 plekken, dus als je geïnteresseerd bent, wacht dan niet te lang met opgeven.

In deze workshop leer je hoe je leer verwerkt. Het snijden, uitdunnen(schalmen), lijmen, en stikken.
Er kan gekozen worden uit 4 modellen. Een grote of kleine shopper een grote of kleine paperback. De patronen van deze tassen zijn in mijn bezit en kunnen worden nagetekend.
De bedoeling is dat iedere deelnemer aan het eind van de workshop met een leren tas naar huis gaat. Daarom eist deze workshop wat voorbereiding, deze kun je in de lessen voorafgaand aan de workshop treffen.
Deze voorbereidingen bestaan uit het overtekenen van het patroon, het tekenen van het patroon op het leer en het uitsnijden van het patroon.

Wil je deelnemen aan de cursus zonder dat je de naailessen van Ateljee Balans volgt, dan geldt het volgende.
Bij aanmelding dient het cursusgeld overgemaakt te worden op Bank rekening NL44INGB0001183792 tnv Margot Beckschebe. Na ontvangst van het cursusgeld kun je het patroon overnemen tijdens een van de lestijden, welke vermeld staan op de website. Dit gaat in onderling overleg en op afspraak.

Deze workshop duurt 6 uur, van 10.00 tot 16.00.
De kosten zijn €60 exclusief materiaal, inclusief koffie thee en een kleine versnapering.

Omdat er veel verschillende leersoorten zijn, en sommige leersoorten lastig zijn te verwerken, ben ik, samen met de medewerkers van de leerlooier, bereidt jullie te begeleiden in het aanschaffen van het leer.

Er kan in overleg een datum geprikt worden voor een bezoek aan de leerlooier.

Posted in Uncategorized.