Over Ateljee Balans

Hoi ik ben Margot.
Ik heb mijn opleiding genoten op de MTS voor Mode en Kleding te Den Haag. In 1987 behaalde ik mijn diploma tot kleermaker en vanaf die tijd geef ik naailes. In het begin als freelancer bij dienstencentrum De Henneberg. Later van 1995 tot 1997 in mijn eigen winkel "Zowiezo". Daar verkochten we o.a.stoffen, fournituren en naaimachines, gaven we naailessen en maakten we maatkleding.
In 1993 ben ik gestart met een vervolgopleiding van de Detex. Deze heb ik afgerond in 1996.

Medio 1997 ben ik de modevakschool Ateljee Balans gestart, waar ik tot op heden met veel plezier lesgeef aan 60 cursisten.

Creativiteit, gedegen vakmanschap en deskundige begeleiding

Ateljee Balans staat voor creativiteit, gedegen vakmanschap en deskundige begeleiding.

Ateljee Balans probeert de cursist te stimuleren tot het ontdekken en ontwikkelen van eigen creativiteit. Dat brengt extra plezier in het naaien van je eigen kledingstuk of accessoire met zich mee. Door middel van je creativiteit kun je je onderscheiden van de massa.

"Je bent wat je draagt" is ons motto.

Door deskundige en technische begeleiding ben je na verloop van tijd in staat een passend en leuk kledingstuk te maken.

Mijn doel is om niet alleen simpelweg naailes te geven

maar de moderne modebewuste cursist op de hoogte te houden van alle trends op modegebied, exposities van mode en textielkunst.