Nieuwe workshop

Workshop Kleur – Stijl – Model – Stof
Tijdens deze workshop van 4 tot 6 uur krijg je een korte uitleg over kleuren; welke effecten kunnen kleuren hebben op je gezicht en op je totale uitstraling. Sommige kleuren kunnen je gezicht bijvoorbeeld zachter maken en andere kleuren juist weer strenger. Weet jij wat jouw kleuren zijn? Welke kleuren hangen er in jouw kledingkast? Met kleuren straal je iets uit!
Wie je wilt laten zien, is ook afhankelijk van jouw stijl.
Tijdens deze workshop kijken we onder andere naar de verschillende lichaamsvormen en de kleding die daarbij het beste past. Voor het maken van jouw kledingstuk is ook de keuze van de stof heel belangrijk, waarbij we ingaan op welke stoffen het beste aansluit op jouw lichaam. Denk hierbij aan dikke, dunne, stretch stoffen, maar ook wat stoffen met lijnen, prints doen met jouw uitstraling.
Uiteindelijk maak je hiervan de vertaling naar je eigen garderobe. Dit doen we aan de hand van een moodbord die je, met behulp van de door ons aangereikte tools, zelf gaat maken!
Kortom na deze workshop weet je beter wat kleur, stof, model van het kledingstuk met je doet, waardoor je daarna gerichter je stof en kledingstuk kunt uitkiezen!
De workshop wordt gegeven door Ateljee Balans (Margot) en Reuseleuk ( Marjolein).Geef je op, maak een selfie in je lievelingskleding, een selfie in kleding de je niet zo graag draagt en een foto van je garderobe in je kast. Stuur deze naar Ateljee Balans waardoor wij in de gelegenheid zijn je stijl, kleur en garderobe te doorgronden.
Bij voldoende aanmeldingen zal de workshop in februari gegeven worden.

Posted in Uncategorized.